Norgay Accountants

Net zoals Tenzing Norgay & Sir Edmund Hillary, wil Norgay Accountants fungeren als financiële mentor voor ondernemers of vrije beroepen.
Met de hulp van hedendaagse technologieën helpen en begeleiden wij u met het opvolgen van uw financiële strategie. Wij ondersteunen onze klanten zowel privé als zakelijk, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Contacteer ons

Ervaren team

Onze experten zorgen er elke dag weer voor dat we onze projecten correct en efficiënt kunnen behandelen. Zo bieden we voor elke specifiek probleem een gepersonaliseerde aanpak aan.

Advies

Wij staan gekend als strategische adviespartner voor het groeitraject van uw onderneming. Kortom we begeleiden u met de strategie en we voeren die dan ook samen met u uit.

Kwaliteit

Het afleveren van een product of dienst start bij het luisteren naar elk verhaal of ambitie van onze klant. Zo gaan we pro-actief te werk en bieden we net dát extraatje.

Met trots kunnen we meedelen dat Norgay geslaagd is voor het VOKA Charter-Duurzaam Ondernemen dankzij ons actieplan van 2021.
Ook in 2022 zetten we ons opnieuw in met een nieuw en verbeterd plan.

THINK GREEN, START GROWING

Duurzaam ondernemen bij Norgay zit in ons DNA!

Elke dag zet ons team zich op kantoor proactief in voor mens en milieu.
Zo helpen we mee de zeventien duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties te realiseren.

Norgay Accountants Deelnemer Voka Charter Duurzaam Ondernemen

29 mei 1953

Edmund Hillary en Tenzing Norgay behalen als eersten de top van Mount Everest. Ze gingen samen tot het uiterste waar niemand hen ooit is voorgegaan.

Uit de gedachtegang van het succes van deze twee pioniers is Norgay Accountants ontstaan, wij willen fungeren als financiële mentor, zowel privé en zakelijk voor ondernemers of vrije beroepen.

Norgay Accountants | Supporting your success

Uw begeleiders in succesvol ondernemen

Enthousiast, meedenkend, dynamisch, ambitieus, …
Frederic Van den Eynde

Frederic Van den Eynde

Frederic is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting, -recht en strategisch advies, hij zorgt telkens voor een persoonlijke aanpak bij de vaak complexe dossiers.

Hij volgt in het weekend de basketwedstrijden van zijn 3! kinderen, houdt van reizen naar Spanje en is muziekliefhebber.

  • houdt van gastronomie
  • fervent Okapi Aalstar fan
  • papa van Bastiaan, Matthijs en Louise

Wouter Delcourt

Wouter is een allround specialist die zijn klanten bijstaat op alle vlakken van het ondernemerschap, zowel op gebied van boekhouding/fiscaliteit als op strategisch gebied. Hij streeft steeds naar de beste oplossing op maat.

Wouter houdt van sporten en geniet in het weekend graag van zijn gezin.

  • levensgenieter
  • fiets en loopt regelmatig
  • papa van Elise, Julie en Laure
Jeroen Vanderlinden

Jeroen Vanderlinden

Jeroen is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting, -recht, strategisch advies, familiale planning en heeft een rijke ervaring met VZW’s.

Hij start de ochtend met een half uurtje lopen en sluit de dag graag af met een glas heerlijke Italiaanse wijn.

  • gaat graag uit eten met zijn echtgenote Cindy
  • houdt van zaalsporten
  • papa van Arne

Onze experten staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens uw ondernemerstocht.

Project “Accountancy 2.0”

In 2020 heeft Norgay het “Accountancy 2.0”-project succesvol afgerond met de financiële steun van ESF Vlaanderen!
Zo hebben we met onze bedrijfsdoelstellingen rond “duurzaam loopbaanbeleid” er voor gezorgd dat ons medewerkers de nodige begeleiding krijgen om zichzelf te ontplooien en te groeien.