05

Let’s
hike

Bij NORGAY MEDICAL bent u altijd welkom voor een bezoek aan onze kantoren of voor een gezellig kopje koffie. Maak kennis met onze mensen en zij zorgen voor een persoonlijke en professionele begeleiding van uw vragen.

BASISKAMP

Norgay Accountants bv

Edingsesteenweg 97,
1755 Gooik

+32 2 531 14 70
gooik@norgay.be

BTW BE 0652.955.005

UITVALBASIS

Norgay Tax Advisors bv

Kaardeloodstraat 60,
9400 Ninove

+32 54 33 54 07
ninove@norgay.be

BTW BE 0696.772.774

UITVALBASIS

Norgay Ld Tax Accountants bv

Provincieweg 241 bus 1
9550 Herzele

+32 53 62 33 55
herzele@norgay.be

BTW BE 0871.376.239

04

Meet our
sherpa’s

In de beste omstandigheden gaan we als team dagelijks heel wat uitdagingen aan.
Met onze bedrijfswaarden als basis pakken we deze uitdagingen aan in sterk teamverband.
One Team, One Goal’ is dan ook de perfecte weerspiegeling van een gedeelde passie voor de job.

Jeroen Vanderlinden

Vennoot

Is supporter van zijn zoon Arne die door de wielermicrobe is gebeten. Actieve wandelaar met zijn hond Lara. Gaat graag uit eten met zijn gezin.

Frederic Van den Eynde

Vennoot

Volgt in het weekend de basketwedstrijden van zijn kinderen, houdt van reizen en is muziekliefhebber.

Wouter

Partner

Wouter houdt van sporten en geniet in het weekend graag van zijn gezin. Fiere papa van Elise, Julie en Laure.

Mathias

Is een liefhebber van de wielersport en is zelf een fervent fietser. Houdt van lekker eten en heeft een passie voor reizen.

Jolien

Houdt van roadtrips met haar vrienden en is altijd te vinden voor een gezellige avond. Daarnaast gaat ze geen enkele sportieve uitdaging uit de weg!

Vitalia

Vita luistert graag naar rock-muziek en kan genieten van een dagje shoppen. Ze houdt van dansen, spelen en zingen met haar dochtertjes.

Wanna join this dynamic team?
Jeroen
Frederic
Wouter
Mathias
Jolien
Vitalia
03

Happy
Hikers

Karen Dumon
Kinesitherapie De Parel

Dankzij Norgay moet ik me geen zorgen maken over de financiële en boekhoudkundige kant van mijn praktijk. Hun online platform maakt het ook mogelijk om alles steeds bij de hand te hebben, alles is gemakkelijk en vlot te raadplegen en facturen kan je elektronisch bezorgen. Dit bespaart me veel tijd en onnodige verplaatsingen. Hierdoor komt er meer tijd vrij voor mijn patiënten, waar het echt om draait. Steeds kan ik beroep doen op hun advies en mijn vragen worden altijd snel en correct beantwoord. Ik ben zeer tevreden van de persoonlijke en warme aanpak, waarden die ik zelf belangrijk vind in mijn eigen praktijk.

kinesitherapiedeparel.be

Anja De Buys
verpleegster

Heel behulpzaam, professioneel boekhoudkantoor waar de klant voorop staat. Al meer als 10 jaar een zeer aangename samenwerking!

Michel De Witte
radioloog

Aanrader voor elke vrij beroeper die vooruit wilt met zijn praktijk!

Dokter Holvoet

Ik ben heel tevreden met de manier van werken bij Norgay Accountants: open, duidelijk, transparant en professioneel. Dankzij de digitalisering en het online klantenportaal kan ik mij volledig focussen op de gezondheid van mijn patiënten.

Esthetiek Femke

Norgay Accountants werkt actief mee aan de uitbouw van mijn onderneming. Mede dankzij hen is Esthetiek Femke de afgelopen jaren kunnen groeien door een goede analyse van mijn cijfers en het juiste advies. Wij zijn in het bijzonder heel blij met de stipte en correcte opvolging, het praktisch gemak van de web-applicatie en het persoonlijke contact met heel het team.

esthetiek-femke.be

Karen Dumon
Kinesitherapie De Parel

Anja De Buys
verpleegster

Michel De Witte
radioloog

Dokter Holvoet

Esthetiek Femke

02

Onze
services

U START EEN ZAKELIJK AVONTUUR IN DE MEDISCHE SECTOR?

Dan kan u een betrouwbare gids gebruiken. Norgay Medical helpt u om met kennis van zaken uw praktijk uit te bouwen. Zo focust u zich van bij het begin op uw patiënten. Wij doen de rest.

U onderneemt, dus u wil groeien.

Als medisch expert krijgt u er steeds meer patiënten bij. Uw onderneming groeit en daar kan u alle hulp bij gebruiken. Samen bepalen we de groeistrategie voor uw praktijk. We stimuleren uw voortgang en zetten een duurzame filosofie op.

GOUDEN RAAD

De medische sector evolueert snel. U ziet opportuniteiten en kan daar alle advies bij gebruiken. Een fusie of overname? De praktijk overlaten aan de jongere generatie? Norgay Medical adviseert u bij elke stap die u onderneemt. Zo vermijdt u de klassieke valkuilen.

ONS DIGIPLATFORM

U wil uw kostbare tijd spenderen aan uw patiënten. Dankzij het Norgay Medical digiplatform heeft u meer tijd voor wat echt telt. Deze praktische online tool levert tijdswinst en een lagere personeelskost op. Bovendien vindt u al uw administratie op één centrale plaats, factureert u eenvoudig en heeft u steeds toegang tot uw cijfers. Zo houdt u steeds de vinger aan de pols van uw praktijk.

Why Norgay?

Expertise

Bij Norgay Medical kan u rekenen op experten met een jarenlange ervaring in fiscaliteit, boekhouding en vermogensbeheer, die de beste oplossingen op maat voor u uitwerken. Wij helpen u met het opzetten van de correcte filosofie om uw voortgang te stimuleren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR AL UW VRAGEN

U besteedt veel tijd en energie aan de officiële formaliteiten bij uw opstart. Sociale, juridische en fiscale wetgevingen zijn bovendien zeer complex waardoor het moeilijk wordt om het overzicht te behouden. Norgay Medical begeleidt u door dit kluwen met persoonlijk advies en 1-op-1 begeleiding.

UW ZAAK EN VERMOGEN IN GOEDE HANDEN

Als medisch expert zijn uw praktijk en uw privévermogen met elkaar verbonden. Daarom is het belangrijk dat u van bij de start de nodige aandacht schenkt aan uw vermogensopbouw. De optimalisatie van uw financiën, investeringen… Norgay Medical denkt graag met u mee.

FLEXIBEL EN BEREIKBAAR

U kent geen nine to five. Wij ook niet. Als medisch ondernemer speelt u graag kort op de bal. Daarom staan onze specialisten steeds voor u klaar wanneer het voor u past. Wij zijn vlot bereikbaar en flexibel.

HANDIG DIGITAAL

Norgay Medical werkt toekomstgericht. Wij zetten in op automatisatie en digitalisering van uw boekhouding. Zo werken we kostenefficiënt en blijft er ook voor u meer tijd over om zich te concentreren op uw praktijk en uw privéleven.

Wanna hike
with us?

Neem gerust contact met ons op.
Wij staan voor u klaar.

01

We are
different

Als medisch expert zorgt u dagelijks voor uw patiënten. Dankzij Norgay Medical kan u zich ten volle op hen focussen. Onze sherpa’s ontzorgen u op financieel en zakelijk gebied.
Norgay Medical is immers dé specialist in boekhouding, fiscaliteit en vermogensopbouw voor vrije beroepen in de medische sector.
Wat u betekent voor uw patiënt, betekenen wij voor uw praktijk.

TO TRAVEL,
TO EXPERIENCE
AND LEARN:
THAT IS TO LIVE.

TENZING NORGAY